За нас

За нас

Рени Стил Русе е български дългогодишен производител на дамска мода.

Фирмата стартира от 1997 г. като производство на единични бройки. Но постепенното увеличаване на интереса към нашите изделия и с помощта на квалифициран персонал, дейността се разраства, както на българския пазар, така и в съседните ни страни - Румъния, Сърбия, Гърция.

Нашата цел е да се съобразяваме и посрещаме потребностите на дамата със стил и модерна визия. Моделите ни подчертават женствената фигура и едновременно с това прикриват несъвършенствата ѝ.

Материите, които най-често използваме, са меки памучни платове, съдържащи еластан, за да е достатъчно удобна дрехата по тялото. Според модните тенденции съчетаваме в колекциите си както най-актуалните, така и всекидневните и най-ползвани платове като деним, промазка, изкуствена кожа, неопрен и трико. Вслушвайки се в препоръките на самите ни клиенти, създаваме дрехи, от които те имат нужда в техния динамичен живот.

Ние сме от малкото производители в България, които в стремежа си да направим най-доброто за клиентите ни, сме изградили и наша собствена професионална перална система, в която обработваме по-голямата част от нашето производство и така сме успели да затворим напълно производственият цикъл.

Вече 20 години нашият екип се старае да удовлетвори търсенията, нуждите и желанията на съвременната и модерна дама, за да се чувства тя елегантна и стилна както в делник, така и в празник, Както на работното си място, така и в свободното си време. 

За нас е чест да работим за Вас и Ви благодарим за доверието към нас!