Вярваме в красотата
на малките неща!

За нас -  - RenyStyle.bg
Нашата история

Как започна всичко...

Аз съм Ирина Андреева – Рени, а Вие сте с Рени Стил. Няма да забравя далечната Виденова зима, когато вече освен за себе си, шиех модели и за моите приятелки. Така през 1997 година, официално се роди Рени Стил.

Казвам официално, защото аз винаги съм вярвала, че модата трябва да е нещо повече от това как изглеждате. Тя трябва да показва кои сте, каква е вашата личност, какви са целите ви и не на последно място-колко много обичате себе си. 

СТИЛНА революция

Първоначално фирмата стартира с единични бройки. С течение на времето и с постепенното увеличаване на интереса към нашата продукция, както и с помощта на квалифициран персонал, Рени Стил набра скорост и се разрастна не само в България, а и в съседните страни – Румъния, Сърбия и Гърция.

Така, някак неусетно, се завъртяхме в един кръговрат. Стимулът да даваме красота и удобство на клиентите от една страна, а от друга – тяхната реакция на благодарност и признателност… всичко това помогна за разрастването на фирмата. 

Целта ни винаги е била една и съща – да посрещнем потребностите на Дамата със стил и модерна визия. Нашите модели са така замислени, че да подчертават женствената фигура и същевременно да прикриват нейните недостатъци. 

Най-често, разбира се, ние залагаме на меките памучни материи, съдържащи еластан, както и ТЕНСЕЛ™ за да осигурим комфорт на всяка дама.

ние слушаме нашите скъпи

КЛИЕНТИ!

Според модните тенденции, ние от Рени Стил, съчетаваме в колекциите си както най-актуалните, така и всекидневните и най-ползвани платове като деним, промазка, изкуствена кожа, неопрен и трико. 

Вслушвайки се в препоръките на самите ни клиенти, създаваме дрехи, от които те имат нужда в техния динамичен живот. 

За нас -  - RenyStyle.bg

От ден първи, Рени Стил се стреми към качество, индивидуалност, прагматичност и елегантност във всеки един от моделите си.

Рени Стил работи за Вас и Вашето самочувствие!

Дамско сако "Адмиралия" - Дамски сака и елеци - RenyStyle.bg
Дамско лятно сако - Хамелеон - Дамски сака и елеци - RenyStyle.bg
Дамски костюм "Огнени Макове" - Лимитирана Серия - Дамски сака и елеци - RenyStyle.bg
Дамско сако от промазка "Олив" - Есен 2021 - Дамски костюми - RenyStyle.bg
Какво казват другите?

Вашето мнение.