Програма за лоялност -  - RenyStyle.bg

РЕН ПОЙНТС

- ОФИЦИАЛНА ПРОГРАМА ЗА ЛОЯЛНОСТ НА РЕНИ СТИЛ -

РЕНПОЙНТС
Програма за лоялност -  - RenyStyle.bg

ПАЗАРУВАЙ И ПЕЧЕЛИ

Пазарувайте в Рени Стил, трупайте лоялни точки - "РенПойнтс" и след това ги използвайте, за да намаляте сумата за плащане от следващите си поръчки! Всеки похарчени 10 лв ви носят 1 точка, а всеки 5 използвани точки ви гарантират 1 лв. отстъпка от поръчката.

Програма за лоялност -  - RenyStyle.bg

СТАНИ ЗЛАТЕН КЛИЕНТ

Натрупайте общо 50 точки и след това активирайте ниво "златен клиент" от меню "Моите ренпойнтс" във вашия профил: Всеки златен клиент се възползва от безплатна доставка и 7% отстъпка на всичко за период от 2 месеца!


Програмата за лоялност с точки – Рен Пойнтс е предназначена за редовните клиенти на Рени Стил, които желаят да се възползват от специални предимства и отстъпки. За да участвате в програмата, трябва да се регистрирате на сайта на Рени Стил. След регистрацията, ще получите линк за лоялност с уникален номер, която можете да използвате за да кани. те приятели да поръчат от рени стил. Всеки поръчал през линка ви клиент, ви носи 25 точки. За всеки 10 лева, които похарчите в РениСтил, ще получите 1 точка на картата си. Точките се натрупват и могат да се използват за плащане на стоки и услуги в РениСтил. За всеки 1 лев отстъпка, която искате да получите, трябва да приложите 5 точки от картата си. Можете да проверявате баланса на точките си онлайн или на касата в магазините на РениСтил. Програмата за лоялност с точки – Рен Пойнтс е безсрочна и не изисква допълнителни такси или абонаменти. РенСтайл ЕООД си запазва правото да променя общите условия на програмата по всяко време, като уведомява участниците по подходящ начин.