До края на промоцията остават точно:

Направете чудесен подарък на себе си или приятелка, за да се заредите от любовта този Февруари с нашите модни дамски дрехи и костюми! Предлагаме ви да изберете от нашия изтънчен асортимент, богат на стилни, ръчно изработени изделия за жени.

За Вашето внимание съчетахме предложенията си с радост и любов! Защо не изберете подаръкът си за този Февруари сама? С нашите предложения за този светски празник ще спечелите от всичко наймного любовта на вас самите и прекрасна нова придобивка с намаление до -70%! Но това не е всичко! Част от продуктите носят до 5% КЕШБЕК, който можете да използвате като отстъпка при следваща поръчка! Не чакайте и потърсете автентичните модели в нашата промо страница на любовта! 🥰

Намаления на дамски Якета, Сака, Елеци

Разгледайте нашата невероятна колекция от дамски якета, палта и жилетки и се насладете на невероятни отстъпки! Пазарувайте сега и вземете до 42% отстъпка за любимите си артикули.

Обичай себе си. Подари си СТИЛ и КЛАСА. СЕДМИЦА НА ЛЮБОВТА

До -35% за Дамски блузи, ризи и пуловери

Възползвайте се от страхотните ни предложения за дамски тениски, блузи и пуловери! Пазарувайте сега и се насладете на до 35% отстъпка за всички стилове.

CA$HBACK ОФЕРТА

Изберете продукти от страхотната ни рубрика Ca$hBACk! Получавате обявения кешбек процент от цената, под формата на виртуални пари във вашата сметка.

Средствата, които събирате в портфейла си нямат краен срок и могат да бъдат използвани за закупуване на продукти или като отстъпка от поръчки – т.е. за частично плащане. За да платите с виртуални пари от потребителския си профил е достатъчно да изберете опция “моят профил”на стъпката за метод на плащане при поръчка.

Kopie Na Dsc Scaled Дамско сако "Брик" Дамски сака и елеци Рени Стил - Български Дамски Дрехи - Онлайн Магазин - - RenyStyle.bg
Блуза с Дълъг Ръкав - Горчица - с ефектен подгъв - Блузи и Ризи - RenyStyle.bg
Блуза с Дълъг Ръкав - Горчица - с ефектен подгъв
38.00 лв.
Дамско сако "Брик" - Дамски сака и елеци - RenyStyle.bg
Дамски панталон "Брик"
46.20 лв.

До -30% за Дамски Панталони, Поли и Рокли

Внимание, ловци на оферти! Нашата колекция от дамски панталони, поли и рокли е в разпродажба! Пазарувайте сега и спестете много от най-добрите стилове.

Настоящите Условия за ползване („Условията“) определят правилата и условията, уреждащи Основната промоция за продажба с Кешбек, предлагана от RENSTYLE SLLC („Промоцията“).

1. Допустимост

Промоцията е отворена за лица на възраст над 18 години и с валиден адрес. За да участват в промоцията, клиентите трябва да закупят един артикул от гамата дрехи на RENSTYLE SLLC и да платят с валиден метод на плащане.

2. Оферта

Промоцията се състои от до 10% връщане на пари в електронен формат при покупки, направени чрез RENSTYLE SLLC за определени продукти, с максимално връщане на пари в брой от 50 лева. Кешбекът ще бъде кредитиран в акаунта на клиента в RENSTYLE SLLC в рамките на [14 ДНИ] след покупката.

3. Правила и условия

а. Клиентът трябва да закупи един артикул от гамата дрехи на RENSTYLE SLLC, за да участва в промоцията.
б. Клиентите трябва да плащат с валидна платежна карта или наложен платеж / банков превод.
в. Кешбекът ще бъде регистриран в акаунта на RENSTILE SLLC в рамките на [14 ДНИ] от покупката и не може да бъде прехвърлен на трета страна.
г. Промоцията не може да се използва заедно с друга оферта или промоция.
д. Промоцията е валидна само за покупки, направени на www.renystyle.bg
е. Промоцията е валидна за ограничен период от време и може да бъде прекратена по всяко време от RENSTYLE SLLC без предизвестие.
ж. RENSTYLE SLLC си запазва правото да откаже или задържи всяко плащане на кешбек, ако установи, по свое усмотрение, че клиентът участва в някаква измамна дейност или е нарушил тези Условия или Правилата и условията на RENSTYLE SLLC.

4. Поверителност на клиента

С участието си в промоцията клиентите потвърждават, че техните лични данни ще бъдат събирани и използвани в съответствие с Политиката за поверителност на RENSTYLE SLLC.

5. Прекратяване

RENSTYLE SLLC си запазва правото да променя или прекрати промоцията по всяко време без предварително известие и без никаква отговорност към клиентите.

С участието си в Промоцията, клиентите се съгласяват да бъдат обвързани с тези Условия.

Последна актуализация 13.02.2023 г.

ОБАДЕТЕ НИ СЕ:

Телефон: 082 540 352

Обадете ни се през интернет изцяло безплатна услуга, използва интернет свързаност. (Ако използвате компютър, трябва да имате микрофон):

Пишете ни на имейл [email protected]